Калкулатори

Работна заплата

Калкулатор заплата Бруто - Нето

Калкулаторът изчислява каква е чистата сума, която ще получите от вашата заплата, след удържане на всички данъци и осигуровки.

Калкулатор заплата Нето - Бруто

С помощта на този калкулатор ще изчислите каква брутна заплата е необходимо да договорите с вашия работодател, за да получите желаната от вас чиста сума.

Застраховане

Гражданска отговорност

С помощта на този калкулатор можете да сравните цените на застраховка Гражданска отговорност и да изберете най-изгодната оферта за вашия автомобил.

Каско

Каско калкулаторът ви дава възможност да сравните офертите за застраховка Каско на водещите застрахователи в България и да изберете най-добрата оферта за вашия автомобил.

Имущество

С помощта на този калкулатор можете да сравните цените за застраховка имущество и да изберете най-изгодната оферта за вашия дом.

Медицинска

Сравнете офертите на водещите застрахователи в България за медицинска застраховка за чужбина и изберете най-изгодната за вашите нужди.

Кредитиране

Кредитен калкулатор

Калкулатора изчислява Годишния Процент на Разходите по кредита. При изчисляването освен лихвите се включват всички задължителни такси за сметка на клиента.

Калкулатор за рефинансиране

С помощта на този калкулатор можете да изчислите дали рефинансирането на кредитните Ви задължения е изгодно, както и колко бихте спестили/изгубили ако изтеглите нов кредит, за да погасите настоящо кредитно задължение.

Лизингов калкулатор

Лизинговия калкулатор ви позовлява да прецените колко ще бъде реалното оскъпяване по закупената чрез лизинг стока. Ще видите дали рекламираното оскъпяване отговоря на това, което реално ще изплатите.

Имоти

Колко скъп имот мога да си позволя

С помощта на този калкулатор ще можете да се ориентирате за приблизителната цена на недвижим имот, който бихте си позволили съобразно нетният Ви месечен доход, задължения и спестявания (вноската за самоучастие при покупката).

Каква лихва мога да си позволя

С помощта на този калкулатор ще можете да се ориентирате за това каква максимална лихва може да си позволите да плащате за желания от вас имот