размер на шрифта:

Как да работим от плажа на Коста Рика

Българската ИТ компания Dynamo Software изпраща свои служители на "изнесен офис"

16.03.2017| Коментари Новини0| видяна 5615
Новини

Българската ИТ компания Dynamo Software изпраща свои служители на "изнесен офис" по бреговете на Коста Рика.

Проектът, наречен Pura Vida, стартира с четирима души, а идеята е това да се превърне в дългосрочна практика на фирмата. 

Служителите, които ще работят от плажа, ще имат тежката задача да държат в течение останалите си колеги за всички интересни моменти и предизвикателства, които работата от "изнесен офис" може да донесе.

"Идеята се роди след посещение на Коста Рика от член от екипа ни. Беше повече от очарован от екзотичната дестинация, показваше ни снимки на най-красивите залези и пейзажи, а на една от тях беше с лаптопа си. Довършваше важна кампания за клиент, но това не му попречи да замине на почивка със семейството си", разказва основателят на Dynamo Software Дилян Павлов.

НовиниЖивеем в изключително бързоразвиващ се свят и технологиите ни позволяват една свобода, за която не сме и мечтали преди години.

Искаме да покажем, че работата в IT сектора не е клишираната представа за писане на код от 9 ч. до 19 ч. на едно бюро – напротив, нашата работа ни позволява свобода и динамика, които малко професии могат да си позволят, допълва още той.

Dynamo Software е основана през 1998 г. под името Netage Solutions. Компанията се преименува през 2015-та година на Dynamo Software, което е и името на основния им продукт. Седалището на компанията е базирано в Бостън, но имат офиси в Лондон, София и от скоро в Сингапур. 

Специализирани са в Cloud базираните CRM системи за управление на инвестиции и управлението на инвестиционни портфейли, като българската компания има повече от 350 клиента в цял свят, сред които J.P. Morgan и Goldman Sachs, хедж фондове, първокласни брокерски къщи, агенции за недвижими имоти, частни капиталови фирми и други.

Вижте още: 

Шеф заведе 800-те си служители на Карибите

Всеки четвърти работодател у нас ще наема нови служители 

IT и аутсорсинг фирми наемат нови 5 000 служители в Пловдив

Източник:economic.bg Снимки:Gettyimages

Коментари

За да коментираш трябва да си регистриран потребител

Водещи новини

Новини

11 държави, в които лесно ще намерите работа през 2017 г.

Ще се изненадате, или не, но и България попада в подреждането на ManpowerGroup

Новини

Въпреки реформата българите получават все по-дълго пенсия

Сега хората разчитат на НОИ 9 години повече, отколкото в началото на промените през 2000 г.

Банкови продукти

Със съдействието на