размер на шрифта:

Над 120 компании в София предлагат работа за младежи и студенти

Събитието бе посетено от над 7000 души за два дни

17.03.2017| Коментари Новини5| видяна 6336
Новини

123 български и международни компании представиха в София своите възможности за кариерно развитие за млади хора по време на форума "Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот", който стартира на 14 март в София .

"Национални дни на кариерата" се провежда за 16-ти път и цели да помогне на младите хора да изградят успешна кариера, на компаниите - да се представят по най-добрия възможен начин, както и да се намали младежката безработица. 

Форумът протече в столицата в рамките на два дни – 14 и 15 март от 10:00 ч, до 18:00 ч., в НДК, ет.2. Работодателите се срещнаха със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти – потърсиха възможности за професионална реализация. 

"Посещението на "Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот" носи изключителни ползи, както за търсещите работа, така и за работодателите. Статистиката сочи, че един от шест намира работа след посещение на форума“, коментира Светлозар Петров, управител на JobTiger.

Тази година събитието ще се проведе в седем университетски града - София, Варна, Русе, Свищов, Велико Търново, Бургас и Пловдив. Участието във форума е напълно безплатно. 

Източник:economic.bg Снимки:Gettyimages

Коментари

За да коментираш трябва да си регистриран потребител

Водещи новини

Новини

Фирмите за бързи кредити ясно да казват колко връщаме

КЗП е извършила анализ на общите условия на над 50 небанкови финансови институции

Новини

Кмет дава бонус отпуска, ако не пушим на работа

Кметът на Смядово поощрява непушачите с допълнителна тридневна почивка

Банкови продукти

Със съдействието на