размер на шрифта:

Над 120 компании в София предлагат работа за младежи и студенти

Събитието бе посетено от над 7000 души за два дни

17.03.2017| Коментари Новини5| видяна 6152
Новини

123 български и международни компании представиха в София своите възможности за кариерно развитие за млади хора по време на форума "Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот", който стартира на 14 март в София .

"Национални дни на кариерата" се провежда за 16-ти път и цели да помогне на младите хора да изградят успешна кариера, на компаниите - да се представят по най-добрия възможен начин, както и да се намали младежката безработица. 

Форумът протече в столицата в рамките на два дни – 14 и 15 март от 10:00 ч, до 18:00 ч., в НДК, ет.2. Работодателите се срещнаха със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти – потърсиха възможности за професионална реализация. 

"Посещението на "Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот" носи изключителни ползи, както за търсещите работа, така и за работодателите. Статистиката сочи, че един от шест намира работа след посещение на форума“, коментира Светлозар Петров, управител на JobTiger.

Тази година събитието ще се проведе в седем университетски града - София, Варна, Русе, Свищов, Велико Търново, Бургас и Пловдив. Участието във форума е напълно безплатно. 

Източник:economic.bg Снимки:Gettyimages

Коментари

За да коментираш трябва да си регистриран потребител

Водещи новини

Новини

Бързо повишение на заплатите може да върне българите от Западна Европа

Завърналите се емигранти ще доведат до ръст на инвестициите в имоти

Новини

Хотелиери платили 12 млн. лв. обезщетения на туристи заради шума

Валери Симеонов и Николина Ангелкова продължават спора как да се въведе ред по курортите

Банкови продукти

Със съдействието на