Една пълна и две частични ( по 50% ) стипендии за Executive MBA специалност в City College University of Sheffield могат да бъдат спечелени от българи. Университетът е в двайсетицата на най-добрите висши учебни заведения във Великобритания, където такса за подобна магистратура струва средно 8 хил. паунда.

За участие в конкурса могат да участват лица от 26 до 35 години, които заемат мениджърски позиции в компания или развиват собствен бизнес с поне 2 години опит. Важно условие е владеенето на английски език, който се удостоверява с резултат от изпитите TOEFEL, IELTS или CAE. За първия изпит се изискват 575 точки при тестване на хартиен носител или 89 - 90 точки при компютърно базирания изпит, при IELTS резултатът на кандидатите трябва да е 6.5, а за изпита на Кеймбридж се изисква ниво А или B.

Шестчленно жури ще направи избора на кандидатите, чиито формуляри за участие плюс професионална автобиография трябва да бъдат изпратени до 20 май на адрес events@pari.bg за конкурса Next Generation.

DarikFinance.bg, който е медиен партньор на конкурса, пожелава успех на кандидатите!