Проект ЗЕМЕДЕЛСКИ СВЯТ, Съфинансиран от Европейския съюз, Генерална дирекция Селско стопанство и развитие на селските райони, № на договор АГРИ2011-012

Първото интервю на новия председател на Селскостопанската академия доц. д-р Георги Костов ще чуете в предаването „Агросвят” по Дарик в неделя.

След извършената проверка от Сметната палата на бюджета на академията, предишната ръководителка на ведомството Светла Бъчварова бе уличена в нарушения при разпределянето на средствата и бе отстранена от поста.

На него бе назначен досегашният зам.-министър на земеделието с ресор гори Георги Костов. Заедно с главния научен секретар на академията д-р Маргарита Николова той даде пространно интервю за „Агросвят”.

Както обикновено, предаването започва точно в 11 часа в неделя. Водещ е Александра Гинева.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз, Генерална дирекция Селско стопанство и развитие на селските райони. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Дарик Радио  АД и по-никакъв начин не може да се приеме, че отразява становището на ЕС или генералната дирекция. Европейската комисия не носи никаква отговорност към  ползвателите на информацията от документа.