Ценоразпис за протестиращи огласи в интервю за Нова тв депутатката от БСП Мая Манолова. Появата на пенсионер на площада вървяла по 30 лева, 50 лева давали на работещи граждани, а за семейства с деца плащали по 100 лева. 

Някои си обезпечили дори летните отпуски с участието си в протестите, заяви социалистката. 

Кметове от ГЕРБ в Дупнишко събирали цели автобуси и с участието на хора от администрацията водели хората на бунтове в София срещу пари, твърди Манолова.

Тя дори се закле, че БСП не плаща на контрапротестиращите и се подписа на лист под твърдението си.

В контрапротестите имаше помощ от структурите на БСП, но ние не сме го крили. БСП е помогнала в организацията на тези протести. Защо тези, които имат парламентарно мнозинство, да имат основание за подкрепа, а ние не, коментира Манолова. 

Попитана как ще се промени Изборният кодекс, Манолова каза, че той трябва да се промени, за да се с бюлетините. "Според мен трябва да се опитаме, това е предизвикателство пред мен, да убедя хората, че трябва да се предотвратят манипулациите по време на избори. За да не се случва повече казусът "Костинброд", ", съобщи тя. 

Манолова обясни още, че се надява да бъде прието машинното гласуване и че бюлетините ще имат уникален номер, за да се предотврати злоупотребата с гласовете на избирателите. 

„За сто дни направихме за хората толкова, колкото Борисов не свърши за четири години", категорична е депутатката от БСП.