Българското приложение “Приказки за деца” вече се предлага на преференциални цени по случай детския празник 1 юни. В магазините на Apple е качена и новата версия на приложението, която фиксира малък технически проблем, свързан с прослушването на живо на приказките.

В дните до 1 юни мобилната апликация, която позволява слушане на 163 детски приказки и песнички през мобилен телефон iPhone, ще се предлага със специална отстъпка от сегашната цена от 2,39 евро. Новата и намалена цена е валидна от 27 май, а за 1 юни предстоят и други изненади.

“Приказки за деца” е категоричен лидер в българския магазин на Apple, но създателите се надяват, че ще достигнат и до многото българи и в чужбина. Програмата “Приказки за деца” може да бъде свалена оттук.

Създателите твърдят, че успех в чуждите магазини на Apple може да бъде подпомогнат от българите в чужбина. “Това ще убеди всички, че и ние можем да създадем успешно приложение, което да надвие популярни световни апликации.”

С помощта на българската общност в чужбина, която отрази мащабно успеха на “Приказки за деца” в специализираните медии, които българите по света списват, приложението започна да се продава успешно и извън България. Създателите споделят, че освен традиционни пазари с много българи като Австрия, Испания, Великобритания, Холандия, Франция и Щатите, напоследък били изненадани от продажби в Бахрейн, Южна Корея, Бразилия, Австралия, Швеция, Унгария.

Един от създателите разказва, че всяка вечер трябвало да пуска различна приказка на детенцето си, но му писнало да купува скъпи дискове, които съдържат само по една или две приказки.

Тогава решил да събере на едно място най-добрите български и световни приказки, да създаде приложение, което може да се слуша през iPhone. Удобното в апликацията “Приказки за деца” е, че приказките могат да се свалят на телефона и да се слушат, дори когато няма достъп до мобилна мрежа или Интернет.

За допълнителна информация може да пишете на prikazkizadeca@gmail.com

Свалете “Приказки за деца” оттук.