„Ох, на мама!“ има удоволствието да обяви своето първо голямо целодневно БЕЗПЛАТНО събитие за всички бъдещи и настоящи родители – Събитие на „Ох, на мама!“ за бременни и родители, което ще се проведе на 19.05.2024 г. в Event Space 2020.

Водещи на събитието ще бъдат гл. редактор на Ohnamama.bg Наталия Мазгарева и писателят Георги Блажев. 

Местата са ограничени, затова заявете своето желание да получите ПЪРВИ информация за записване, когато формата за регистрация за различните лекции е онлайн ТУК

Събитието е разделено логически в три панела – Бременност, Новородено и Дете и обещава много полезна информация от водещи специалисти, както и многобройни награди.

Сред водещите експерти, които ще чуете, са консултантът по кърмене Ася Демирева, акушер-гинекологът Мажена Панова, семейните терапевти Ивета Рангелова и Биляна Котева. 

„Това събитие е логичното и нужно продължение на нашата мисия в дигиталното пространство, а именно да бъдем топлата връзка и мостът между търсещите отговори родители и добрите специалисти в областта на физическото и психоемоционално здраве както на майките и татковците, така и на децата“, споделя главният редактор на Ohnamama.bg Наталия Такова-Мазгарева.

Темите са:

- “Искам бебе“ – всичко за зачеването;
- Проследяване на бременността – от А до Я;
- Естествено раждане и секцио – как да решим?;
- Началото на кърменето – полезни съвети;
- Първи стъпки в захранване на бебето: Съвети от педиатър;
- Грижа за кожата при бебета и малки деца;
- Първи грижи за детските зъбки;
- Семейството и как да оцелеем в него?;
- Майчинство и права – въпроси и отговори.



Съвсем скоро обявяваме и пълната програма, както и платформата за регистрация.

ЩЕ ИМА ТОМБОЛИ С ФАНТАСТИЧНИ НАГРАДИ, затова не пропускайте да се запишете във формата и да сте сред първите, които ще получат всички подробности.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook  или Google News Showcase