Близо 125 000 млади хора от цялата страна са посетили от 2002 г. досега дните на кариерата, организирани от JobTiger. Това се посочва в съобщение на организаторите.
Всеки шести студент, посетил форума, е получил предложение за работа или стаж.

Днес започна десетото издание на "Национални дни на кариерата".

В официалното откриване са участвали Красимир Попов - заместник-министър на труда и социалната политика, Светлана Найденова - заместник-председател на Комисията по труда и социалната политика в парламента, д-р Константин Тренчев, президент на КТ Подкрепа. 

И тази година форумът ще се състои в седем университетски града и ще събере работодатели, млади специалисти и студенти. Младежите ще получат информация за условията и изискванията на фирмите за наемане на работа.

За изданието в София са се записали 92 фирми, като за първи път от две години броят на фирмите, желаещи да участват в дните на кариерата расте. Повече са и работните и стажантските места, които ще бъдат предложени на студентите и младите специалисти. 

JobTiger работи с над 20 000 клиенти-работодатели и повече от 250 000 търсещи работа в цяла България - от студенти и талантливи млади хора, до висококвалифицирани професионалисти, допълват организаторите.