Директорът на НАП Красимир Стефанов е предложен за депутат от ГЕРБ в Хасково. Това съобщи председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Стефанов е номиниран на второ място в листата на ГЕРБ от Хасково за изборите. Според БГНЕС има връзка между номинацията и спекулациите за имотното състояние на Цветан Цветанов.

В края на февруари 2011 г. Стефанов призна, че ще има ревизия на доходите на родителите на съпругата му Десислава Цветанова, където е установено несъответствие между извършените разходи и получените доходи.

НАП установи несъответствие във връзка с доходите на тъста и тъщата на Цветан Цветанов, но от НАП съобщиха, че нямат съгласие за разкриване на банкова тайна около родителите и свързаните с тях сметки.

Стефанов посочи още, че няма законова възможност да съобщи данните за хонорарите на Цветанов за консултантски услуги.

На 18 октомври 2010 година Цветан Цветанов каза, че "човекът, от който е купил апартаментите, ние, всъщност сме и приятелски семейства". Дори аз съм кум със съпругата ми на неговата дъщеря на Тодор Бояджиев, за който става въпрос..., а станах и кръстник на детето им наскоро".

Справки в Агенцията за обществени поръчки и във фирмените регистри показаха, че димитровградската фирма "Ти Ви Би", на която Тодор Бояджиев е шеф, за последните пет години е спечелила 17 обществени поръчки за близо 8.8 милиона лева. През 2009 г. фирмата печели поръчка от столичната "Топлофикация " за подмяна на 9200 метра топлопровод в центъра на града за малко над един милион лева. През тази година "Ти Ви Би" печели нова поръчка на софийското парно за 2.025 милиона лева, този път за подмяна на топлоизолация на топлопроводи. /БГНЕС/