Курортът Сен Тропе вече е по джоба на всеки българин. 80 евро на седмица излиза почивката в култовия френски курорт.

Офертите за лято 2013 г. ще са една от атракциите по време на 30-ото издание на международната туристическа борса "Ваканция и Спа" в Интер Експо Център от 14 до 16 февруари.

Почивката е в резиденция на 100 метра от плажа, в която освен спа и таласо център за гостите е предвиден и открит басейн с морска вода.

Ако пък искате да се почувствате като истински французин - можете да се включите безплатно в играта на петанка. Играта на тенис масата също е включена в цената. Ако сте спортна натура, можете да платите допълнително за голф, картинг, волейбол, боулинг, гмуркане или езда. Настаняването е в студиа за четирима.

Цената до средата на май за седмица релакс излиза 80-90 евро, а в разгара на лятото достига до 132 евро на човек за 7 дни. Ако не желаете да пътувате със собствен транспорт, можете да се възползвате от офертите за самолет, които обаче ще оскъпят ваканцията с по около 230 евро на човек.

Подобни ваканции се предлагат и за още няколко места по Френската Ривиера. Компактна кола под наем с неограничен пробег ще ви струва 36 евро. Ако пък все още не сте настроен за лятото, на борсата ще намерите и оферти за ски ваканция.

Зимната почивка за седмица в студио във Френските Алпи отново излиза по 70-80 евро на човек за седмица. Естествено трябва да предвидите средства за ски карта, за да се възползвате от 128-те писти и 80 лифта в курорта Ла Плань, както и пари за транспорт и изхранване.

Традиционно по време на туристическата борса изложителите предлагат отстъпки от 10-20 процента за крайни клиенти.