Бум от оферти с подаръци за дамите за 8 март и още по-голям наплив от покупки бележат сайтовете за групова търговия, установи  „Монитор”.

Предложенията започват от модерни начини за епилация през всички възможни видове масажи, разкрасителни и подмладяващи процедури, посещения на екстравагантни и традиционни заведения, разходка с лодка, файтон или лимузина, почивки, романтични серенади, любовни обяснения от билбордове,

цветя от растения и бонбони

танци, както и с екскурзии до близки и екзотични дестинации. От самите сайтове учтиво предлагат, когато избраният продукт не съвпада с датата, щастливката да получи плик със съответния ваучер.

От сайт с намаления четири дни в хотел на морския бряг и с гледка към плажа по случай 8 март ще ви излезе 121 лв. за двама с включени закуски и една празнична вечеря. В сравнение с традиционните оферти с черноморските хотели, които вече работят, предложение за четиризвездно място за настаняване цената е по 115 лв. на човек за три нощувки.

От всички групови търговци се леят предложения за родните ски курорти, където по мнението на запознати условията в момента за каране са най-добри в Европа. Поради рязко затопляне в Австрия пистите са станали на грис халва, разказват препатили. Оферта с намаление, закупена онлайн срещу 99 лв., предлага четири дни и три нощувки в

бутиков хотел на Боровец

където в цената са включени и всички глезотии на модерния център за релакс. В Банско на базата на all inclusive в четиризвезден хотел три нощувки излизат 147 лв. за двама. В тризвездна къща за гости обаче със закуска, обяд и вечеря три нощувки за двойката са 110 лв. Класическа оферта за три нощувки в Пампорово излиза 260 лв., докато в тризвезден хотел в същия курорт двама почиват за 110 лв., когато са избрали оферта от групов интернет търговец.

СПА хотелите традиционно остават сред най-скъпите, защото три нощувки за двама с осигурена богата празнична вечеря струва 440 лв. за двойката.

Покупките на подаръци от сайтовете с намаления бележат скок по време на празници, защото в сума за един продукт може да бъде подарена цяла серия преживявания. Най-често епилацията се рекламира с отстъпка от 60 до 90 на сто и в пакет от шест-седем процедури цената излиза колкото една. Масажите с горещи камъни, с африкански напеви и други ексцентрични приумици се предлагат за около 15 лв. за час, като намалението е с около 50-70%. Идеите за косите са повече, отколкото човек сам може да измисли. Срещу 20 лв. вместо за 50 лв. дамата може да получи ботокс терапия за косата си.

Двойките отиват на ресторант, затова етнозаведения, такива с национална кухня, рибни ресторанти са готови с любовни осмомартенски менюта и отстъпки, които ще позволят на всеки гимназист да бъде галантен кавалер. Цени около 20-30 лв. за двама с бутилка вино са масово предлагани.

Наличието на много сайтове за групово пазаруване дава свобода на избор на потребителите. Izgodnioferti.bg е специализиран сайт, в който са публикувани офертите, предлагани от сайтовете за групово (колективно) пазаруване.