Стотина милиона лева оборот, десетки победили кризата и много емоции. Това описание може да ви напомня на добрите стари години, когато така изглеждаше капиталовия ни пазар, но всъщност това е обобщение на продължилия два месеца втори сезон на Улица на Парите.

Въпреки, че сезонът беше маркиран от редица опити за манипулация, които до известна степен опорочиха нашата идея това да бъде място за образоване и забавление, ние, екипът на DarikFinance.bg считаме сезонът за успешен, защото:

-          Стартирахме успешно приложение Фондове. За сезонът бяха създадени над 200 фонда. 60 от тях са активни и членският им състав е близо 550 души.

-          Стартирахме успешно приложение Банка. Бяха изтеглени над 500 кредита за по-малко от два месеца.

-          Създадохме опцията Пазарна поръчка, която значително улесни сключването на сделки

-          Близо 1 000 студенти посочиха своите университети. От УНСС са над 500 играча.

-          Достигнахме почти 10 000 регистрации и близо 2 000 активни играча.

-          Оборотът на Улицата почти всеки ден надхвърляше този на БФБ.

-          Бяха създадени над 500 приятелства между играчи в Улица на Парите

-          Дъската стана място за над 1 000 мнения

-          Осъществихме две „офлайн срещи”, на които дискутирахме с участниците предложения за следващия сезон

-          Ще раздадем 14 000 лв кеш преди Коледа J

-          Ще осигурим няколко стажа и още парични награди за най-добрите студенти

-          Ще направим всичко възможно Улица на Парите Сезон 3 да е още по-вълнуващ и сигурен срещу манипулации.

ИНФОРМАЦИЯ за победителите

Заповядайте от понеделник (21-ви) до сряда (30-ти) само през работните дни (21,22,23,28,29,30), за да удостоверите вашата самоличност и да си получите парите. ВСИЧКИ ИГРАЧИ ОТ ФОНДОВЕ могат да упълномощят избрано от тях лице, за да прибере и тяхната печалба. Упълномощаването става като изпратят мейл до ekip@darikfinance.bg заедно с личните си данни, от кой фонд са и кой искат да получи тяхната награда. Ние ще се свържем с тях по телефона, за да удостоверим самоличността им и след това ще дадем парите на посоченото лице.

Един от играчите изяви желание парите му да отидат за Българската коледа. Всеки от вас, който споделя подобно виждане, може да стори същото като прати личните си данни, фондът, в който участва и сумата, която иска да му бъде удържана.

ПАРИТЕ ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ САМО КЕШ.

Пожелавам ви весело посрещане на Коледа и Нова година.

P.S. Фактът, че Аспарух Иванов и Мариянка Иванова се представиха толкова добре в играта ни кара да вярваме, че няма възрастови или каквито и да е други ограничения в инвестирането в акции. Те печелят награда за цялостно съпричиняване на успеха на най-голямата финансова игра в България - Улица на Парите. Наградата е кошница с най-интересни подаръци от нашия екип. Заповядайте на Дондуков 82 в София, за да си получите наградата.