Осъществяването на плановете може да стане веднага, без да се налага да отлагате и да се съобразявате с ограниченията на семейния бюджет. С кредит вече е възможно да финансирате всеки личен проект – почивка, ремонт, покупка на автомобил, обединяване на задължения, пътешествие и дори сватбено или друго лично тържество. 

Каквито и да са Вашите цели, важно е да обърнете внимание на няколко ключови неща при търсене на допълнително финансиране. Те ще Ви помогнат да определите какъв е подходящия потребителски кредит за Вас.

Сумата и вноската

При изчисляване на необходимата сума на кредита, съобразете се с разполагаемия бюджет и колко пари ще Ви трябват за реализиране на проекта. Също така добавете малък резерв за непредвидени разходи. По този начин ще си гарантирате, че ако сте пропуснали да включите нещо, то ще можете да посрещнете нуждата без затруднение.

Също така е важно да пресметнете месечния си бюджет, за да определите каква вноска ще бъде подходяща за плащане всеки месец. Така няма да натоварите семейния бюджет и изплащането на кредита ще става леко, лесно и неусетно.

Лихвата и условията

Разгледайте вариантите за кредитиране, като потърсите оферти, които предлагат фиксирана лихва и условия за целия срок на изплащане, без променящи се параметри. Разпитайте също дали има такси, какви са и кога се заплащат. Така още от самото начало ще знаете колко взимате и колко общо ще платите.

Обслужването и компанията

Последно, но много важно – обслужването. Всеки човек заслужава да получи персонално внимание и оферта, съобразена с неговите планове и възможности. Затова използвайте услугите на утвърдена компания, отговорен кредитор, с добра репутация на пазара, подхождаща с внимание и грижа към клиентите. Доброто обслужване е главен фактор за стабилността и доверието в отношенията с Вашия финансов партньор.

Една от водещите компании в потребителското кредитиране в страната, БНП Париба Лични Финанси, помага на своите клиенти да изберат подходящите параметри за кредит като публикува финансови съвети в блога си. А на уебсайта лесно и бързо, само в три стъпки може да бъде изчислен и подходящ вариант за кредит