Застрахователният брокер „Брокер Инс” стартира акция по повод първия учебен ден в сайта си за онлайн застраховки www.24ins.bg под надслов „Застраховай безплатно детето си срещу злополука през новата учебна година”.

Брокерът ще подари 1000 безплатни застраховки „Злополука за учащи”. Акцията обхваща ученици, студенти и деца от ясли и детски градини. Кампанията на „Брокер Инс” ще продължи до 31 октомври.

Застраховката – подарък важи на територията на България, за 1 календарна година. Полицата покрива трайна и временна загуба на работоспособност вследствие злополука, гражданска отговорност за причинени телесни увреждания на трети лица или нанесени щети на учебното заведение, медицински разноски вследствие на злополука над 10 дни и смърт на застрахования от злополука (само за лица над 14-годишна възраст).

За сключването на застраховката родителят/настойникът, негов роднина или самия учащ, ако е пълнолетен, трябва да попълни трите имена на застрахования/застрахованите, заедно с тяхното ЕГН. След попълване на онлайн формата, на посочения е-мейл ще бъде изпратен сертификат в електронен формат, удостоверяващ сключването на застраховката. Целият процес е изключително опростен и може да бъде извършен за секунди на https://www.24ins.bg/1000-bezplatni-zastrahovki

24ins.bg е сайт за продажба на застраховки на застрахователния брокер „Брокер Инс” и един от водещите портали за онлайн застраховане. 24ins.bg бе отличен с награди за най-успешен „Електронен финансов продукт”на престижния конкурс „Банки, инвестиции, пари”, най-добър сайт в категориите „Финанси и застраховане” и „Най-добра практика” на Българските Уеб Награди през 2011г.

Брокер Инс“ ООД е лицензиран застрахователен брокер с тринадесет годишна история и лидерски позиции в страната. Компанията е член на „Финансиа Груп“, финансовото подразделение на „Алфа Финанс Холдинг“. Дружеството фокусира дейността си върху постоянна оптимизация на процесите, свързани най-вече с обслужването на клиентите, с индивидуалния подход и професионално обслужване.