От самото създаване на европейския форум за технологии и иновации Innowave Summit Мария Габриел е негов поддръжник, досега в качеството си на еврокомисар по иновациите, а тази година и като вицепремиер и министър на външните работи на Република България. 

Innowave Summit ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна на 17 и 18 ноември и се очаква да привлече повече от 4000 участници, както всеки път в седемгодишната си история. 

“Innowave Summit се превърна в една от най-важните високотехнологични конференции в Европа” - казва Мария Габриел за събитието в края на тези седмица във Варна - “Този форум е важен за Варна, за България и за Европа. Тя дава увереност на младите хора, на нашите технологични предприемачи и стартъпи, че бъдещето на иновативна Европа е в техните ръце. Вярвам, че и тази година събитието ще предостави голям ресурс от знания, които да ги направят още по-конкурентоспособни на световно ниво.”

Innowave Summit ще събере в рамките на два дни някои от водещите международни мениджъри, иноватори, мислители и мотиватори от Европа, България и света, които ще говорят на теми като "Триединството на иновациите: Лидерство, качество и биомимикрия в ерата на изкуствения интелект," "Колко богати искате да бъдете?" на Дейл Хауърт, "Най-новите промени и предизвикателства в Meta вселената", "Изкуственият интелект в продуктите на Google", "Водете като легендарния Мадарски конник с AI & SEO", "Бъдещето на технологичната индустрия", "Тенденции в дигиталния маркетинг", "Дигиталните лидери на прага на 2024: един хиперсвързан свят", "Пътеводител към милионите за парти животни", "TikTok или умри" и други. 

С тези любопитни, нестандартни и в някои случаи откровено дръзки теми ще се включат Флорин Правай от Google, Декс Торики-Бартън от Google DeepMind, Здравко Пешаков от SAP Bulgaria, Карлос Канту от Freepik, Здравко Пешаков от SAP Bulgaria, Георги Кандев от Netpeak Bulgaria, Георги Малчев от Хplora и много други.

Един от най-очакваните участници в Innowave Summit е Матю К. Крос, менторът на автора на огромния хит и на българския пазар “Богат татко, беден татко”, Робърт Кийосаки. Във Варна той ще говори за принципите на лидерството на ръба, стратегиите и практиките за постигане на по-добро здраве, щастие и успех в живота, както и как да им се наслаждаваме. В лекцията ще влязат теми като лидерството в AI/2, биомимикрията и пътуването назад във времето.

“Във Варна ще разкрия и една много важна тайна, която направи Робърт Кийосаки и Тони Робинс велики и която научих от нашия общ ментор. А най-хубавото е, че в нея има и пряка българска връзка” - споделя Матю К. Крос.

Освен различните дискусионни панели в програмата, през цялото време на Innowave Summit теренът на Двореца на културата и спорта ще представлява експо изложение на почти сто компании от България и света, които ще представят продуктите и услугите си. Една немалка част от площта е отделена на роботиката, на чиито постижения посетителите ще могат да се насладят от първа ръка. 

Билети за Innowave Summit все още могат да се закупят от сайта на събитието

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg