В дванадесетия брой на списанието за 2021 година надникваме в на пръв поглед обикновени места от всекидневието, за да открием в тях неповторим чар и енергия за промяна. Потърсихме хората, които сме срещали през годината по някакъв повод. И спонтанно сме си казвали: а, тук има нещо. Ще се върнем пак.

Бизнес интервю:

“Растеж при индустриите на зеления и цифровия преход”, интервю с прогнози на икономиста Даниел Грос, който прогнозира, че икономическото възстановяване ще продължи, а Covid 19 ще стане ендемичен, но по-малко опасен. През 2022 ще говорим повече за инфлация и недостиг на работна ръка, а не толкова за дефлация и безработица.

В новия брой на МЕНИДЖЪР четете още:

- “Надеждата за утре” - текст на писателя Георги Бърдаров, който ни казва, че всъщност магични решения няма, има дълъг и труден път. Той минава през много работа и вяра, а задължителната подправка в тази рецепта е почтеността.

- “Там където кафето не е просто напитка” - три истории за емблематични места в София за градска култура и срещи с приятели. Как се справя малкият бизнес с предизвикателствата.

- “За цифрите, емоциите и хората” - бъдещето на медиите.

- “Скритата сила на мениджъра”. Интервю с проф. Райян Ниймик директор на американския Институт за изследване на характера.

- “Неизследвана територия”. Знаете ли откъде идват поръчките за Коледа?

- “Европа трябва да се научи да се противопоставя”. Защо протекционизмът не е правилния отговор.

- “Постезик, омаен, сладък”. За думите и хората.

- “Щипка любов, креативност и добър вкус в София”. Две места в града, които предлагат добра храна за споделяне с приятели.

- “Нека да е…..” 12 послания за 2022 г.

Търсете списание МЕНИДЖЪР в разпространителската мрежа в цялата страна и в платформата за дигитално четете zinzin.bg

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg