Българска фирма разработи системата за охрана на Музея на Гучи във Флоренция, Италия. Системата е на базата на RFID (Radio Frequency Identification) технологията, която позволява идентфикация на стоки, документи, превозни средства, хора и др. с помощта на радиовълни. Проектът е  разработен по искане на MOD security - голяма фирма в Италия за системи за охрана на магазини.

RFID технологията е част от плановете за стратегическо развитие на много IT гиганти, сред които IBM, HP, Microsoft, SAP, Oracle. Има и иновативни български компании, които все повече търсят технологията за решаване на различни проблеми и съкращаване на разходите си за инвентаризации, автоматизация на процеси, проследяване на складови наличности.

Музеят на Гучи отвори врати през септември 2011 година, точно когато световната модна марка отпразнува своята 90-годишнина. Музеят се намира в дворец от 14-ти век в центъра на Флоренция и се простира на площ от 1715 кв. м. Представени са колекциите от пътни чанти, тоалети висша мода и развитието на логото от създаването на модната марка през 1921 г. от Гучи до днес.

Екипът на РФИД - България е разработил системата за охрана за Музея "Гучи" INVENT в кратки срокове при ограничения от сградата, която е паметник на културата и с нуждата да се съобрази с множество изисквания като например  контрол на голям брой предмети едновременно и голямо разстояние на четене (над 5 метра).

Системата за охрана и инвентаризация  включва маркиране на всяка отделна единица с RFID-етикет, софтуер, изграждане на един портал (четци и антени на вход-изход) и мобилен четец за търсене на обекти и инвентаризация./БТА