Девин АД стана генерален спонсор на Българската Федерация по Тенис. Договорът е дългосрочен и обхваща всички турнири, организирани от Федерацията, включително Davis cup, всички лични и отборни първенства, както и всички международни турнири.

Средствата, които Девин АД предоставя, ще бъдат използвани за покриване на разходите по организирането на състезанията, някои от които с атрактивни наградни фондове. 

„Чрез генералното спонсорство на Българската Федерация по Тенис, ние се надяваме успехите в един от най-перспективните ни спортове да се увеличават. Ще подкрепим откриването на млади таланти и превръщането им в успешни състезатели. Затова Девин АД ще даде името си на държавните турнири за нашите надежди от 12 до 18 години, които ще се наричат DEVIN CUP. Ние сме много щастливи, че можем да подпомогнем развитието на тениса в България и да го направим по-атрактивен за всички”, заяви Валентин Игнатов, изпълнителен директор на Девин АД. 

Председателят на Българската Федерация по Тенис Стефан Цветков, също изрази своето задоволство от подписания договора за спонсорство.

В днешната сесия няма сделки с книжа на Девин АД.

* Не е препоръка за вземането на инвестиционно решение!