Застрахователният брокер Карол Стандарт, който е част от финансовата група Карол, продължава мащабното разширяване на националната си търговска мрежа.

През този месец компанията ще открие общо пет нови партньорски офиса – в градовете Гоце Делчев, Плевен /два обекта/, Русе и Хасково. До края на август нови офиси на дружеството ще се появят също в градовете Търговище, Силистра, Сандански, както и 2 нови офиса в Пловдив.

Така, след двете вълни на разширяване, броят на магазините на Карол Стандарт ще достигне 42, покривайки всички големи градове на страната и някои по-малки населени места.

За един застрахователен брокер е особено важно да бъде близо до своите клиенти, да комуникира директно с тях и да оправдава ежедневно доверието, което е получил. Това е и основната причина да инвестираме в откриването на нови офиси, позволявайки на повече хора да комуникират по-тясно с компанията и да се обръщат по всякакви въпроси директно към нашия екип. Освен това сме убедени, че тази политика ще ни позволи да подписваме договори, които отговарят по-добре на специфичните нужди на всеки клиент, а доволните клиенти са най-добрата гаранция за дългосрочен успех, заяви Диляна Атанасова, управител на Карол Стандарт.

Според нея, през последните години се наблюдава повишаване на застрахователната култура у нас, което е причината този пазар да се развива, въпреки кризата. Затова инвестициите на Карол Стандарт в нови офиси са дългосрочен ход, който има за цел по-добро позициониране в сектора и бъдещи печалби.