Сега ти е времето – това е мотото на всеки млад човек, мечтаещ да се отдаде на изкушенията, които светът предлага. Сега ти е времето да пътуваш, да научиш нов език, да опиташ ново хоби, да отидеш на концерт на любима група, да направиш специализация в чужбина... мечтите са много и всичките са страхотни, но понякога единственото, което ни дели от осъществяването им, са парите. Даже няма да е преувеличено, ако кажем, че почти винаги финансите са единствената спирачка и много планове са се провалили именно заради липсата на средства.

Да си млад обаче има едно голямо предимство - имаш достатъчно време, за да наваксаш с осъществяването на мечтите си, така че може да започнеш от по-реалистичните, а с годините да градираш към големите. Освен това е и по-лесно да намериш подкрепа за по-малките мечти - онова пътуване до Лондон или за първата вноска за самостоятелната ти квартира, или за каквото друго бленуваш по цял ден (а понякога и нощ!).

Достатъчно е например да се обърнеш към партньор като Money+ и да се поинтересуваш кой е най-подходящият кредит за теб. Може би е Money + Go, създаден точно за най-младите, които искат да започнат живота си като самостоятелни хора. Ако си на възраст между 18 и 21 години и имаш работещ роднина или приятел, който е съгласен да е твой съдлъжник, можеш да се възползваш от кредит на стойност между 600 и 3000 лева с период на погасяване от 4 месеца до 3 години. 

Предостатъчно, за да си стъпиш на краката и да започнеш на правиш самостоятели житейски избори. Не се притеснявай за условията – те са повече от адекватни: фиксиран лихвен процент, без такси по отпускане на заема, погасяване на месечни вноски, без допълнителни условия и гратисен период до 3 месеца, по договаряне. Необходимите документи са искане за кредит и копия от личната карта на кандидата и съдлъжника – а останалото е въпрос на малко време, в което можеш да направиш точен разчет за какво ще използваш парите.

Netinfo
Netinfo

Понякога обаче нуждата от допълнителни средства идва след като вече си започнал самостоятелния си живот – вече си студент, може би дори в друг град, а покрай това идва и нова квартира, разходи за храна и транспорт, личен живот... оказва се, че трябват повече пари от предвиденото. Money+ Student е за тези малко тежки моменти от живота на почти всеки студент – моментът, в който трябва да се плати нова семестриална такса, да се купи нов учебник, нов курс или бригада в чужбина.

Няма нужда да се отказваш от мечтите си - вместо това планирай реалистично и потърси подкрепа с кредит, който може да обезпечи желанието ти. Условията са кандидатът да е на възраст между 18 и 21 години, а сумата на кредита е от 600 до 3000 лева. И отново той идва с фиксиран лихвен процент, погасяване от 4 месеца до 3 години, без допълнителни условия и гратисен период до 3 месеца, по договаряне. Удостоверяването на това, че кандидатът е студент, става с копие на студентска книжка, а за получаването на кредита ви трябва и един работещ съдлъжник.
 

Netinfo
Netinfo


Не всички завършили училище обаче веднага стават студенти – много млади хора предпочитат първо да си намерят работа и наистина да станат независими максимално бързо. Подобна амбиция е похвална и трябва да бъде поощрявана, затова и кредитът Money + Youth.
 е насочен към онези от младите, които търсят първото си работно място и имат нужда от малка подкрепа, докато си стъпят на краката. Може да инвестирате в подходящи дрехи за явяване на интервюта за работа, или просто да имате някакви средства настрани до първа заплата, докато започнете регулярно да пълните сметка си с твърда месечна сума – каквато и да е нуждата ви, този кредит е за вас, ако сте на възраст от 18 до 21 години и имате работещ роднина или приятел, който е съгласен да е ваш съдлъжник.
Може да му обясните, че условията са напълно приемливи – сумата на кредита може да е между 600 и 1500 лева, а погасяването – между 4 и 18 месеца. Без такси по отпускане на заема, без допълнителни условия и с гратисен период до 3 месеца, по договаряне.
И въобще – да си млад в днешно време е толкова вълнуващо. Безброй възможности, отворен свят и хора, които могат да ти помогнат да постигнеш всичко, за което мечтаеш. Затова не се спирай, а планирай реалистично и давай смело напред - инвестиции винаги ще се намерят, когато бъдещето е твоята цел.
Повече за Money+ можете да прочетете на www.moneyplus.bg.