Да си го кажем направо: парите сбъдват мечтите. Е, поне повечето мечти. Парите са средство за по-добър живот и е за предпочитане да са налични в точния момент и правилното време. Независимо дали става дума за покриване на задължения по текущи нужди, като битови сметки и непредвидени разходи, или планиране на ремонт, семейна почивка, студентски заем или закупуване на автомобил, осигуряването нa парични средства навреме е от огромно значение.

Потребителските кредити са предпочитаният начин за намирането на пари за настоящи нужди или за реализирането на бъдещи лични цели и намерения. За получаването на такива кредити обикновено не е необходимо обезпечаване, но не всяка финансова компания предоставя ясни условия и параметри на кредитирането. Преди да подпишете документацията за теглене на кредит трябва да обърнете внимание на няколко особено важни детайла:

- Има ли дължими такси по отпускане на кредита,
- За какво време (брой месеци или години) трябва да изплатите кредита,
- Каква е лихвата, която кредиторът ви таксува за финансирането на заема,
- Какви са месечните вноски по изплащането му,
- Има ли допълнителни условия и какви са те.  

Изборът на гъвкав и коректен финансов партньор e от ключово значение за емоционалния ви комфорт и ще ви спести много нерви, усилия и стрес. Money+ е финансова институция, специализирана в областта на потребителското кредитиране, която предлага богат избор от персонализирани финансови решения за отпускане на различни типове потребителски кредити.

Istock
Istock

Пари за неотложните неща
Неотложна нужда от пари? Това не би изненадало никого, особено в динамични времена като днешните. Непредвидените семейни разходи, битовите сметки или новия модел геймърска конзола за рождения ден на сина ви, са все пера от семейния бюджет, които не търпят отлагане. За тях е подходящ Money+ Express  – кредит за непредвидени разходи от финансовата компания Money+.

Netinfo
Netinfo

Кредитът Money+ Express е създаден като бързо, лесно и удобно решение за по-малките, непланирани разходи, за които спестяванията не стигат или не са предвидени в калкулацията на месечния бюджет. Размерът на заема може да варира от 600 до 2000 лв., лихвеният процент е фиксиран, а срокът на погасяването му е спрямо вашите възможности от 4 месеца до 2 години. За кандидатстване са необходими само лична карта и искане за кредит. Няма допълнителни условия, а гратисният период по изплащането му е до 3 месеца.

Инвестирайте в мечтите си
Инвестирайки в мечтите си, инвестирате в щастието, a щастието е безценен ресурс. Когато планирате по-големи разходи, свързани с реновация на дома, закупуване на нов автомобил, далечно пътуване или реализация на ваша собствена бизнес идея, често се случва да отложите плановете си, поради финансови причини, и това е разбираемо.  Но има начини да осъществите намеренията си, без се отказвате от тях или да ги отлагате в необозримото бъдеще.

Финансовата компания Money+ предлага гъвкавото кредитно решение Money+ Flex, специално разработено с цел да отговори на финансовите нужди на клиентите с амбициозни планове и да подпомогне превръщането им в реалност. Размерът на заема позволява усвояването на суми от 2000 до 20 000 лв., а срокът на погасяването му е на месечни вноски за период от 4 до 6 години. За кандидатстване са необходими само лична карта и искане за кредит. Гратисният период по изплащането му е до 3 месеца по договаряне. Няма допълнителни условия.

Netinfo
Netinfo

Когато става дума за пари и теглене на заем, познаването на алтернативите варианти за кредитиране ще ви позволи да вземете информирано и обосновано решение. Изберете благонадежден и коректен финансов партньор, който може да ви предложи различни решения, съобразени с персоналните ви нужди, възможности и търсения.  
Повече за Money+ можете да прочетете на www.moneyplus.bg.