Ноември е, лятото е зад гърба ни, а пред нас е една дълга поредица от поводи и празници, които стоят под един общ знаменател – харченето на пари. Помните ли тягостното усещане от миналогодишния празничен сезон и как не искахте същото да се случва и тази година? Е, Черният петък и Коледа ни наближават безмилостно, а подготовката за тях е, както винаги, притеснителна – парите пак са кът, желанията пак са много.
 
И ето как се връщаме към вечният въпрос - как да се подготвим за празниците, така че да си позволим нещата, от които имаме нужда или за които тайно си мечтаем. Позволено ли е едновременно да искаме скъпо бижу, триместен диван и чисто нова кухня, като от филмите, или пак ще си останем най-много с някой пуловер от намаленията? Е, може би няма да успеем да си купим всички изброени неща, но пък има начин човек да се сдобие с повече от чифт чорапи за празниците с малко предварително планиране и подготовка.
 
Промоциите в този сезон всъщност са удачен начин да си купите вещи, които иначе трудно ще си позволите накуп. Можете да си вземете нови гуми за колата или направо нова кола, обзавеждане за дома, екскурзия, пакет услуги или нов телевизор – възможностите са десетки.
 
Ако имате деца, трябва да помислите не само за своите, а и за техните желания и да влезете в ролята на добрия старец. Подаръците, които наследниците ви очакват не са никак евтини или дребни -  скейтбордове, велосипеди, таблети или нови маратонки... те не се съобразяват с вашите възможности и няма как да им кажете „Не, тази година Дядо Коледа няма да ти донесе Плейстейшън, защото инфлацията е много висока“.
 
Какъв е изводът от цялата тази информация – трябва да имате достатъчно пари на разположение, за да сте спокойни, че всеки ще има подарък (включително и вие). И преди да сте възкликнали скептично и с нотка отчаяние  „Ама кой дава пари за подаръци??“, разгледайте кредита money+ Goods, който е измислен точно за такива случаи. Това е потребителски кредит, с който можете да си купите мечтаната техника за дома, да обезпечите подаръците за празниците или просто да обзаведете колата си с отдавна набелязания тунинг.

Покупката на по-скъпи стоки не е срамно желание, а нещо напълно нормално. Всеки от нас иска да живее добре и удобно, а понякога пазарните възможности този комфорт да бъде осигурен се разминават с финансовите ни такива или казано накратко – когато има намаления, ние нямаме достатъчно пари.  С кредит Money+ Goods човек може да отпусне душата и да не чувства притеснение от липса на средства, като същевременно е спокоен за връщането на взетата назаем сума. Разходите по вноските могат да бъдат разпределени поравно всеки месец, така че да ги погасявате без напрежение, лежейки на новия си диван, например.
 
Кандидатстването за кредита може да стане онлайн, без чакане по опашки и ходене до офиси, а сумата, която искате, може да варира от 600 до 5000 лева. Връщането им става за срок от 4 месеца до 6 години, както ви е по-удобно и лесно, а единствените две условия към вас са да сте дееспособно физическо лице и български гражданин, и да сте на възраст между 22 години към датата на кандидатстване и 71 години към датата на падежа на кредита.
 
Ако отговаряте на тези условия, няма какво да му мислите – отивайте в сайта на Money + и взимайте парите, защото празниците се задават със скоростта на камион в изпреварваща лента и докато се усетим, вече ще са ни отнесли.