Никога не е късно за пътешествия, но все пак нищо не може да бъде по-приятно от почивка през лятото. След година на тревоги и ограничения, провалени планове и пътувания, време е да отпуснем малко душата и да си дадем онова, от което тя има нужда – спокойствие, промяна и най-вече почивка. И тъй като повечето българи имат възможност да почиват само един път годишно, добре е ваканцията да бъде пълноценна, с необходимите удобства и дори малки глезотии.

Разбира се, след това идва основният въпрос – имаме ли достатъчно средства, за да осъществим плановете си и това да не се отрази на бюджета ни за всичко останало? Често отговорът е „не“ и това внася напрежение в семейството и чувство за неудовлетвореност в личен план – ако не можем и една почивка да си позволим, за какво въобще работим и живеем?

Истината е, че всеки човек има периоди на финансова нестабилност или просто недостатъчност, когато парите ги има, но стигат само за основните нужди и сметки. И преди да се откажем от годишната си ваканция, можем да помислим за щадящ за семейния ни бюджет начин за сдобиване със средства, които да вложим в почивката. Защото колкото и далече да е тя от основните ни нужди, ако редовно я пропускаме, това ще се отрази пагубно на здравето ни, а това означава още разходи в бъдеще. Извод? По-добре да инвестираме в почивка, отколкото в справяне с последствията от липсата ѝ.

Да вземеш кредит, за да си починеш, вече не е странно, напротив – съвършено нормално е. Особено когато кредитът е с добри условия, може да бъде върнат на изплащане и не натоварва бюджета – както е потребителският кредит Мoney+ Flex. С негова помощ можете да осъществите плановете си за лятото без абсолютно никакви финансови притеснения.

Money +

Възможностите са големи – в рамките на от 2000 до 20 000 лева, всеки може да кандидатства за сумата, която най-точно описва пълноценната почивка, а това може да стане в офис на компанията или онлайн на техния сайт.

Изискванията към кредитополучателя са да е дееспособно физическо лице и български гражданин, на възраст между 22 години към датата на кандидатстване и 71 години към датата на падежа на кредита.

Погасяването също може да бъде договорено по удобен за вас начин – с месечни вноски от 4 месеца до 10 години, с фиксиран лихвен процент, който се определя след оценка на кредитоспособността. А предимствата на този кредит? Те са най-основните – той идва без такси и комисиони, без допълнителни условия и без обезпечение. Кредит-мечта и кредит, осъществяващ мечти.

А през август кредитът от Money+ носи великолепната възможност за много награди. Кампанията „Синьо лято“ може да ви направи собственици на страхотен последен модел смартфон Samsung Galaxy A21, смарт гривна Honor band 5 или безжични слушалки Sony Headset WF-XB700 с Bluetooth технология.

Кандидатствайте за кредит от 3-ти август до 6-ти септември, и автоматично ще участвате в томбола за тези страхотни устройства от топ световни брандове, които ще правят всяка почивка оттук нататък още по-яка и пълноценна. Всеки потребителски кредит от 600 до 200 000 лева, поръчан по време на промоцията и изплащан на вноски в срок от 4 месеца до 10 години, участва в томболата, а печелившите ще бъдат обявени на 7-ми септември във Фейсбук страницата на Money+. Пълните условия на кампанията са публикувани тук, а всичко, което ви остава да направите, е да отпуснете душата си и да ѝ дадете онова, за което тя копнее – почивка и приключения.