Пощенска банка предлага нова промоция – всеки нов клиент с жилищен или ипотечен кредит над 10 000 евро ще получи подарък – 500 лв. по карта ИКЕА, съобщиха от банка.

Подаръкът може да бъде използван при пазаруване на стоки за дома в магазин ИКЕА София. Картата е без годишна такса за обслужване и без такса за отпускане на кредит.

За притежателите й Пощенска банка предоставя преференциален лихвен процент и гратисен период до 45 дни.

Офертата е валидна при кандидатстване за кредит до края на годината. Жилищният кредит от Пощенска банка може да бъде използван за покупка на ново жилище, строеж и довършване или ремонт, и подобрения в дома.

Заемът се предлага в лева и евро, като максималният му размер е 250 хил. евро или равностойността им в български лева при максимален размер на финансиране до 85% от пазарната оценка на имота.

Всеки нов клиент с жилищен или ипотечен кредит получава и Флекси опции, даващи му възможности за гъвкаво управление на кредита – да намалява вноските си наполовина или да ги увеличава до 2 пъти за период от 6 месеца, както и да пропуска плащане на една месечна вноска през всяка календарна година.