Общинска банка удължава преференциалните си условия по няколко свои продукти за млади хора – ученици, студенти и млади семейства.

Жилищният кредит „Мечтан дом“ отново е с промоционални условия за млади семейства. Атрактивното предложение за бъдещите новодомци е без такса за проучване и анализ по искане за кредит, не се дължи комисиона за одобрение на кредит, а също така няма комисиона при предсрочно погасяване. 

Като бонус към кредита, банката е включила безплатна застраховка "Живот" и ползване на стандартна револвираща кредитна карта MasterCard без такса за обслужване. 

Предимство на промоционалното предложение са изключително конкурентните лихвени условия, които са сред топ предложенията на банковия пазар.

Продължават промоционалните условия и за електронните дебитни карти за ученици и студенти. Учащите могат да използват картите си без такси за обслужване на разплащателната сметка и без такси при теглене от банкомат на банката. Услугата се наложи като изключително удобна за ученици и студенти,които получават стипендиите по сметка в банката.

Възможността за преференциални условия по двата продукта е до 31.12.2015 г.