Специална промоционална кампания на потребителски кредит „За отличници” по повод първия учебен ден стартира Fibank (Първа инвестиционна банка).

Максималният размер тази година е до 50 000 лв. или тяхната равностойност в евро. Срокът на погасяване е до 10 години. Лихвеният процент за първите две години от срока на кредита е 7% на годишна база без такса за разглеждане на документите.

Промоцията е валидна за периода от 14 септември до 17 ноември тази година.

„Създадохме потребителски кредит „За отличници” специално за хора, които имат нужда от допълнителни средства след летните месеци. Като отличници в банковото дело ние добре познаваме нуждите на нашите клиенти и им предлагаме най-доброто. Такъв е и този кредит, с който можем да посрещнем разходите около първия учебен ден на нашите деца, да го използваме за непредвидени разходи, както и да направим дълго отлаган ремонт или да освежим жилището”, заяви Милка Тодорова, директор „Банкиране на дребно” във Fibank.

За отпускането на потребителски кредит „За отличници” до 10 000 лв. Fibank не изисква поръчител. Кредитът може да се погаси по всяко време без допълнителни такси.