За първи път в България потребителите ще имат възможността да избират как да изглеждат техните банкови карти. Societe Generale Експресбанк представи своята нова линия от банкови карти, адаптирана към начина на живот на своите клиенти.

"Карта за всеки" е услуга, която ще позволи на хората да оживят съдържанието на портфейлите си със снимка според техния избор между повече от 60 дизайна, които най-добре да отговарят на различни житейски интереси като: Приятели на животните; Дами; Спортни фенове; Пътешественици; Звезди; Българи.

Всеки клиент ще може да създаде своята карта чрез интернет, където банката открива специален сайт www.kartazavseki.bg. Чрез специално разработен софтуер вълшебна фея ще помага да направят обиколка в света на картите и да им съдейства при техния най-подходящ и индивидуален избор.

Бертран Козароло, зам.-главен изпълнителен директор в Societe Generale Експресбанк, обясни:

"Знаем, че всеки клиент е уникален и очаква да получи индивидуално отношение и услуги. С нашата иновативна концепция, клиентите ще могат да персонализират своите карти и така да изразят себе си визуално с картата, която най-много съответства на тяхната индивидуалност. И всеки път, когато клиентите използват своята карта, тя ще им доставя положителни емоции с гледката на любимата им снимка. С концепцията „карта за всеки", Societe Generale Експресбанк продължава политиката си на нововъведения, които да донесат още повече удобства на клиентите й.”