Пощенска банка стартира нова промоционална кампания съвместно с хипермаркети МЕТРО за всички съществуващи и нови клиенти на кредитни карти American Express и EuroLine American Express.

В периода 30 септември – 15 ноември 2012 г. картодържатели на American Express и EuroLine American Express ще могат да се възползват от 10% отстъпка от всички покупки, направени с картите в хипермаркети МЕТРО в цялата страна.

Отстъпката от направените покупки ще се връща автоматично обратно по кредитната карта на клиента и важи за всички стоки в магазина, включително и за тези в промоция.

Всички желаещи да се възползват от специалната оферта, но не са притежатели на кредитни карти American Express и EuroLine American Express, имат удобната възможност да кандидатстват за издаване на такива на територията на хипермаркети МЕТРО, където служители на Пощенска банка се грижат за максималното улеснение и удобство на клиентите.

Новите клиенти могат да се възползват от тази възможност още преди старта на промоционалния период – от 14-ти септември служители на банката присъстват в хипермаркети МЕТРО и съдействат за подаване на заявления с цел картите на новите клиенти да бъдат активни през целия период на предложението.

Заедно с промоцията стартира и национална рекламна кампания със засилена комуникация в самите магазини МЕТРО.