Руската платформа за резервиране на настаняване за почивка Tvil.ru интервюира потребители на социални мрежи и разкри за какво съжаляват веднага след пристигането си от ваканция.
 
По-голямата част от туристите (62,5%) съжаляват, че не са имали достатъчно време да изпълнят всичките си планове по време на почивката си. 8,65% от руснаците се оплакват, че са похарчили твърде много пари за почивка и сега съжаляват.

Други 6,73% от анкетираните отбелязват, че твърде често са си угаждали с вкусна храна по време на почивка и са напълнели. Но 5.77% от туристите, напротив, не са имали време да опитат много национални ястия в градовете, в които са почивали.
 
Според проучването туристите също съжаляват, че по време на ваканцията им е трябвало да се разсейват с неотложна работа (5,77%).
 

istock
istock

4,81% от тях се оплакват, че им се е наложило да почиват с приятели или роднини. 1,92 на сто не са доволни, защото не са могли да общуват много с местните жители.

Как да избегнем стреса на работа след връщане от отпуск

Също толкова смятат, че са избрали грешното време за почивка (1,92%). 0,96 процента от анкетираните се жалват, че са станали обект на кражба или измама.
 
Пак 0,96 на сто от туристите въздишат, че не се е случил ваканционен роман.
 
За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg