От днес „Ти Би Ай Кредит” стартира издаването на  кредитни карти. Промоционално до края на януари 2011 година.  Такстата за издаване и активиране е 8 лв.

Art CreditCart e международна револвираща кредитна карта с всички предимства на кредитните карти, но единствена по своята визия. Тя е дизайнерска карта, защото е създадена от самите вас и може да изглежда по начина, по който вие решите. Картата има индивидуално определен револвиращ кредитен лимит в размер до 10 000 лв.

С Art CreditCart плащате стоки и услуги в търговски обекти - магазини, ресторанти, фризьорски и козметични салони, SPA центрове, зареждате гориво и всичко, което пожелаете в повече от 30 млн. търговски обекта по света. Можете да теглите пари в брой на банкомат и на ПОС терминал в банка, да плащате стоки и услуги в интернет в страната и чужбина, да резервирате хотели,  коли под наем и да ползвате всички предимства и отстъпки, които предоставят търговци в страната и чужбина при използването на MasterCard.

Art CreditCart освен кредитна карта, може да бъде предплатена карта за подарък с лимит до 5000 лв. И, разбира се, със снимка или дизайн по ваш избор- артистичен начин да подарите пари.

Art CreditCart се издава онлайн на www.artcard.bg, както и в  бизнес центровете на TBI Credit в цялата страна.