Британската онлайн платформата ExpoCart търси дегустатор, който да посещава поне три базара седмично в британски градове преди Коледа.

Целта на дегустатора е да проучи какви видове сергии има, колко са, използваните табели, оборудването, което продавачите продават на всеки базар, и по презумпция да попива цялата атмосфера.
 
ExpoCart е готова да плати на късметлията £50 ($65) на час за неговата празнична работа, като ще изисква доклад от 750 думи след всяко посещение, както и да прави много висококачествени снимки.
 
Разбира се, им специални изисквания към кандидатите. Те трябва да са навършили 18 години и да имат пълна шофьорска книжка за Великобритания.
 

istock
istock

Успешният дегустатор ще получава по 50 британски лири за обиколката на един панаир, но е свободен да се мотае, колкото пожелае там, стига да си свърши работата.

И трябва да присъства на поне 10 базара в дните между петък, 6 декември, и вторник - 24 декември 2019 г., пише "Бизнесинсайдър".
 
Компанията покрива само пътните разходи на дегустатора и негов придружител, но не и настаняването.
 
ExpoCart обаче казва, че също така "ще отдели и джобни пари". За позицията може да се кандидатства на сайта на компанията.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg