Vivacom вече предлага в своите търговски обекти и на сайта си новите смартфони от фамилията iPhone на Apple, представени съвсем наскоро. Това включва моделите iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max и iPhone 13 mini.

Те ще бъдат достъпни при много атрактивни условия, в комбинация с мобилните плановете на компанията и с възможност за изплащане за 36 месеца.

И четирите модела поддържат 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие на над 200 населени места и курорта.

Vivacom анонсира най-голямата 5G мрежа в България

iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max се открояват с редица иновации, включително най-добрата система от камери, достъпна в смартфон от тази марка, нов Super Retina XDR дисплей, който поддържа технологията Pro Motion и създадения от Apple чип A15 Bionic с 5-ядрен графичен процесор,

iPhone 13

Моделите iPhone 13 и iPhone 13 mini от своя страна разполагат с най-модерната двойна система от камери, достъпна в iPhone смартфони. Те също работят с A15 Bionic чип и се открояват с устойчив и същевременно елегантен дизайн, характерен за тази марка.

iPhone 13

Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 16.08.2021 г. за 5G покритието на операторите по брой населени места и курорти. 5G мрежата е достъпна за всички настоящи и бъдещи клиенти с мобилни абонаментни планове и съвместими устройства. Повече информация на vivacom.bg.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg