Vivacom стартира своята най-нова услуга - ЕОN TV. Телевизия от ново поколение, която предоставя до 10 пъти по-бърза оптична свързаност от досегашните мрежи в България.

На специална онлайн презентация днес Vivacom представи пред медиите инвестицията си за 200 милиона лева, а именно новата си услуга ЕОN TV, поставяйки началото на нова ера в телевизията и интернета у нас. Водещ на презентацията на Vivacom бе актьорът Захари Бахаров.

В момента средната скорост на интернет в домакинствата е 50 Mbps. С новата мрежа Виваком постига 200 пъти по-големи скорости, заяви Атанас Добрев, главен изпълнителен директор на компанията.

Oт мобилния оператор у нас обещават, че всеки телевизор става SMART с специален EON приемник. С EON TV можете да гледате телевизионно съдържание до 7 дни назад за 200+ TV канала.

EON

ЕОN функциите включват до 5 индивидуални профила за всяко семейство с персонализирано съдържание, включително и детски профил, за най-малкитe членове в семейството.

ЕОN видеотеката пък предлага съдържание с над 10 000 филма и телевизионни сериали – гласово търсене и тематично съдържание за всеки един потребител. В ЕОN видеотеката са включени Arena Play, HBO On Demand, Pickbox Now, Hopster, Nickelodeon, Disney English, MyBabyTV, Epic Drama, Discovery, History/C&I, Da Vinci, Zauder, Dorcel.

Можете да започнете да гледате съдържание от EON Видеотека на едно устройство, след което да продължите гледането на друго устройство.

Както и досега можете да спестите, ако комбинирате ТV услуга с оптичен интернет. Новата услуга на Vivacom се предлага в три свободни пакета – Light, Full и Premium.

EON

Цените на пакетите съответно стартират от 27,90лв. с ДДС за пакет Light - 110+ TV канала (40+ HD) с до 100 Mbps за download оптичен интернет, който сега се предлага на промоция от 1лв. за първите 2 месеца oт абонамента.

Пакет Full включва 170+ TV канала (55+ HD) с до 500 Mbps за download оптичен интернет, предлагащ се на цена от 33,90 лв. с ДДС, който сега за първите 4 месеца от абонамента се предлага за 1лв. на месец.

Пакет Premium пък включва 210+ TV канала (80+ HD) с до 1 Gbps за download оптичен интернет, на цена от 59,90 лв. с ДДС, който отново се предлага за първите 4 месеца от абонамента на символичната цена от левче.

EON

Всеки EON пакет идва с EON приемник, EON Smart TV приложение и Мобилно приложение EON, за да гледате любимата си телевизия на всички възможни устройства у дома или навън.

От компанията заявяват, че клиентите сами могат да си инсталират EON услугата.

До края на годината предстои разширяване на обхвата, както и на покритието и капацитета на 5G мрежата на телекома.

Пълна информация за пакетите EON можете да намерите тук: https://www.vivacom.bg/bg/eon

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg