За втори пореден път един от най-популярните експерти в областта на лидерството - Робин Шарма ще гостува в България.

 

Тази година Банка Пиреос е ексклузивен партньор на специалния семинар с негово участие на тема: „Лидерство без титла: Новият начин за успех в бизнеса”. Събитието ще се проведе на 21 септември 2011г. в зала 3 на НДК.

 

Лекцията е предназначена за всички, които желаят да чуят нестандартните идеи на Робин Шарма за лидерство и успех в бизнеса и живота. По време на семинара, Робин Шарма ще представи на участниците ефективните стратегии, които най-изявените мениджъри и служители в най-добрите компании по света използват, за да постигнат успех в съвременния свят на непрекъснати преобразувания и промени. Според световноизвестния лектор всеки е роден да бъде лидер и за да бъде такъв няма нужда от титла.

 

Темите на семинара включват: примери от практиката на най-добрите бизнес лидери и организации, създаване на култура на лидерство за изключителни постижения, стъпки за превръщането на фирмения екип в екип от иноватори на световно ниво, стратегии за изграждане на високоефективни екипи, идеи за баланс между работата и личния живот.

 

През 2009г. Робин Шарма гостува за първи път в страната по покана на Банка Пиреос България. Тогава по случай официалното представяне на годишния отчет на Банката световноизвестният експерт изнесе лекция, посветена на успешните бизнес практики в условията на криза пред корпоративни клиенти.

 

Робин Шарма е водещ мотивационен лектор в света и автор на множество бестселъри, издадени в повече от 50 страни, сред които Лидерът, който нямаше титла”, "Монахът, който продаде своето Ферари", "Наръчник по величие", "Кой ще заплаче, когато умреш?" и други.

 

Неговите творби са преведени и на български език и се радват на широка популярност сред местната читателска аудитория. Робин Шарма е официален консултант на редица водещи мултинационални компании като General Electric, Nike, British Petroleum, NASA, IBM, Yale University, Microsoft, FedEX, KPMG, General Motors. Той е носител на наградата "Leadership Gurus 30", връчвана за заслуги на най-висшите инструктори по лидерски умения.