Водещите уеб експерти и бизнес предприемачи у нас споделят знание и опит на наградите за дигитален маркетинг IAB MIXX Awards на 17 ноември в НДК. Тазгодишното, второ поред издание на престижния конкурс, обещава да се превърне в ръководство за успеха в динaмичния свят на интерактивния маркетинг. Всички, които искат да станат част от церемонията, все още могат да закупят своя билет.

В ролята на посланици на дигиталения прогрес на 17 ноември влизат членовете на журито на IAB MIXX Awards 2016: Жюстин Томс (ABC Design&Communications), Зоран Арсовски (Progress), Георги Малчев (xplora.bg), Георги Гавазов (Saatchi&Saatchi) Петя Пандулева (OLX България), Юлия Атанасова (Crimtan) Катя Тодорова (Memotion). Всеки един от тях ще представи историите света на дигиталната реклама, които според него са променили правилата в онлайн комуникациите през 2016, както и ще даде „ноу-хау“ за всики специлисти в областта.

IAB MIXX Awards 2016 ще отговори на въпросите „Защо е нужна дигитална трансформация на бизнеса и в какво се състои тя“, ще разкаже за успешни бизнес модели и стратегии с темите „Тhe Beatles effect“, “Ин и Ян в мобилната реклама“ и много други. Гост лектори ще бъдат експерти от бизнеса, сред които - Даниела Иванова (Viber), Ивайло Ботушанов (Saatchi&Saatchi), Орлин Дочев (Управляващ партньор, Next Consult) и други. Ще бъдат прдставени и някой от най-интересните социални и арт проекти от изминатата година.

На 17 ноември в НДК IAB MIXX Awards 2016 ще протече под мотото „NO Kittens Allowed", като в надпреварата участват рекордните 97 кандидатури на компании и агенции. Веднага след обявяването на победителите в конкурса всички гости на събитието могат да обменят контакти и опит в неформална обстановка – на специално парти в ресторант La Casа.

Програмата и още информация за IAB MIXX Awards 2016 ви очаква на http://mixx.bg/

Билети за IAB MIXX Awards 2016 са налични на адрес: Тicketlogic.bg/iab-mixx-awards/28728. Студентите, които искат да посетят събитието, могат да се възползват от 75% намаление от цената.