Смяната на работното място е време да помислим за допълнителна квалификация. Дори да не сте на този етап от живота си, винаги е добра идея да актуализирате автобиография си, а най-доброто време да инвестирате в образованието си е вчера.

Бумът на технологичната индустрия и динамиката в ежедневието кара служителите постоянно да разширяват своите знания и опит.

За тези, които не разполагат с необходимите средства или времето, за да участват в присъствени курсове, електронното обучение е идеалното решение. Не само може да учите от уюта на вашия дом, но и в удобно за вас на по-ниска цена.

Вижте кои са най-търсените курсове, за да подобрите квалификацията си:

7.  Комуникационни умения

Комуникацията е ключова на работното място. Тя е важна, за да общувате с колегите без никакви недоразумения. 

6. Ефективно лидерство

Обучението по ефективно лидерство ще подобри личностните ви компетенции, свързани с управлението на хора, екипи, организации и работни процеси. То ще ви помогне да бъдете уверени сред колегите, но и добър начин да направите впечатление на шефа.

5. Python

Това е един от най-лесните езици за програмиране, както и един от най-практичните. Python ще ви помогне да увеличите производителността си в работата, както и да автоматизирате скучни задачи. 

4. Web development

Съществуват различни курсове. Те са предназначени да ви помогнат да развиете умения за разработване на уеб приложения. 

3. SEO 

Уменията ви в тази сфера са от решаващо значение, ако искате да поставите вашия собствен уеб сайт или фирмения на по-добро място в интернет.  

2. Чужди езици

 

Изучаването на чужди езици става все по-популярно, особено сред младите хора, които си дават сметка за значението им при намиране на работа. Все повече желаещи има и сред по-възрастните, които търсят работа в чужбина. 

1. Microsoft Excel

Звучи ви странно, но знанията ви за електронните таблици ще улесни не само да организирате задачите си и семейния бюджет, но е все по-често срещан и в обявите за работа. 

Вижте още: 

Как държавата ще помага на безработни, намиращи работа в друг град 

3 стъпки да свършите повече работа за по-малко време