Докато се обърнем, лятото вече отмина и дойде време детето да тръгва на училище. Това събитие е пълно не само с много емоции, но и с разходи – за ученически пособия, дрехи, обувки, джобни на детето, а при по-големите деца може да добавим курсове, частни уроци и какви ли не допълнителни занимания. Да не забравяме и специалната обстановка през последната година и половина, при която много деца учиха онлайн и трябваше да имат подсигурени всякакви електронни устройства с интернет, за да минават уроците гладко и ефективно.
 
Повечето родители си правят някакви груби финансови сметки преди старта на учебната година, но често дори и с тях се оказват неподготвени за предстоящите разходи. И това е нормално, тъй като понякога изскачат неочаквани нужди и сметки, които стават приоритетни и „изяждат“ бюджета за училищната подготовка. Какво следва – заем от познати и роднини за покриване на разходите. Но дали това е добра идея?
 
Паричните взаимоотношения оказват влияние на личните и затова доста хора се чувстват неудобно да искат средства назаем от приятели и роднини. Те предпочитат да запазят своите добри отношения с тях и да си осигурят пари от финансови институции, където могат сами да изберат без притеснения сумата и периода на изплащане и да връщат дължимото на равни вноски без това да се отрази негативно на бюджета им за следващите месеци.
 
Ако сте в ситуация, в която ви трябват средства и се чудите от кого да вземете пари назаем, ето ви едно наистина добро предложение – кредит Money+ Flex, който в момента има специална промоция за родители. В случай, че заявите своя кредит за сума от 2 000 до 20 000 лв. в периода от 7 до 30 септември, вие получавате 3-месечен гратисен период за главницата, както и 3 месеца удължаване на срока на кредита.

Мoney+ Flex

Какво точно означава това?
 
Дължимата главница през тези три месеца ще бъде разпределена върху останалия период от кредита, а срокът му на изплащане автоматично се увеличава с 3 месеца. След изтичането на гратисния период ще дължите равни месечни вноски по кредита до окончателния му падеж.
По този начин получавате опция за по-дълго изплащане на кредита и спокойствието, че можете да планирате своевременно погасяването на вноските, които не променят размера си. 

А междувременно можете да разпределите усвоената сума по свое усмотрение и да осигурите всичко необходимо на своя ученик за старта на учебната година.
 
Какви са условията, за да получите кредит Money+ Flex?

Да сте български гражданин на възраст между 22 години към датата на кандидатстване и 71 години към датата на падежа, да посетите офис на Money +  или да кандидатстване онлайн и да изчакате да ви одобрят. Кредитът има още няколко предимства - лишен е от такси и комисиони, няма такса за одобрение и не изисква обезпечение.
 
В сайта на Money+ има и калкулатор, с който можете лесно да изчислите каква ще бъде дължимата вноска за определения от вас период, така че да бъдете максимално подготвени за процеса по кандидатстване и последващото погасяване. След това ви остава единствено да подготвите копие на личната си карта и да заявите желаната сума.
 
Не губете време, осигурете си финансово спокойствие и посрещнете учебната година уверено и подготвени с всичко необходимо, за да гарантирате успеха на своето дете.