В София отвориха врати първите зони за банково самообслужване на Райфайзенбанк (България), които дават възможност за банкиране 24 часа е денонощието, 7 дни в седмицата. Трите зони на ул. Христо Стамболски 3, зад НДК, на площад Света Неделя 5, както и на бул. Черни връх 32 А. 

Зоните за самообслужване са оборудвани с т.нар. устройство “киоск”, чрез което могат да се извършват плащания чрез интернет банкирането Райфайзен Онлайн, да се разпечатват електронни извлечения и форми за кандидатстване за продукти и услуги на банката, да се разглеждат икономически и финансови интернет сайтове. 

Клиентите могат да се свързват и с Кол центъра на банката. Зоните са оборудвани и с по-висок клас банкомати, на които освен да се теглят пари, могат и да се внасят средства в реално време. Зоните за банково самообслужване са част от комплекса иновативни електронни услуги, които отскоро Райфайзенбанк предлага. 

Освен от тях, клиентите могат да се възползват от мобилното банкиране за операционни системи Android и iOS чрез смартфона или таблета си, или от безжичния достъп до интернет в офисите на банката.