Новите модели от дългоочакваната серия P50 – P50 Pro и P50 Pocket, могат да се поръчат предварително до 6 февруари и от онлайн магазина на Huawei в България - huaweistore.bg.

При предварителна поръчка те идват в комплект с безжичните слушалки с отворен дизайн и активно шумопотискане Huawei FreeBuds 4.

Huawei P50 Pro е лидер в мобилната фотография, предлагащ мощна четворна камера, която не се затруднява нито от бързо движещи се обекти, нито от ниска осветеност, нито от големи разстояния. Той се предлага в цветовете Cocoa Gold и Golden Black. Цената на комплекта му с FreeBuds 4 е 2199 лева.

Huawei

Huawei P50 Pocket е иновативен сгъваем флагман, който не прави компромиси нито с качеството на материалите и изработката, нито с производителността, нито с възможностите на камерата. Той е сбъдната мечта на всеки, който търси едновременно авангарден дизайн и топ технологично предложение. Цената на комплекта му с FreeBuds 4 e 2799 лева.

Онлайн магазинът, който отвори виртуални врати в края на миналата година, предлага редица удобства при пазаруване като безплатна доставка, плащане чрез бакнова карта, банков превод или директно при доставка, както и безплатна линия за техническо обслужване и оторизиран сервиз.

Huawei

Сега за феновете има и още изкушаващи предложения. Всеки, който се регистрира за информационния бюлетин на huaweistore.bg, получава ваучер на стойност 10 лева за пазаруване в онлайн магазина до края на февруари.

А трима от регистрираните, на томболен принцип, ще спечелят и друг уникален продукт, в който се срещат дизайнът и високите технологии – слънчевите очила с Bluetooth свързване за музика и разговори – HUAWEI x Gentle Monster Eyewear II.

Пълните правила и условия за тази кампания може да намерите тук.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg