Лятото е в разгара си и всеки от нас има специални очаквания към него - зa заслужена почивка и срещи с нови приятели. В горещите дни вниманието към чистотата и безупречната хигиена са задължителни и всеки от нас трябва да се погрижи те да бъдат на ниво.

Мъжете с удоволствие жертват парите си за профилактика и екстраджаджи като андроид система, навигация, камера за задно виждане, видеорегистратор и пр. Невинаги обаче същото е отношението им към себе си, личния тонус и свежест. Много от тях са на “Вие” с козметиката, свикнали да разчитат за избора на своите нежни половинки.

Нали затова са половинките - да дават готови решения, чар и финес в живота на всеки мъж. А и жените най-добре знаят как да управляват семейния бюджет. За да се чувстват уважаемите господа през целия летен сезон супер, са им нужни няколко продукта за грижа и излъчване със спортно-елегантен стил. Това са дезодорантът, тоалетната вода и наборът за безпроблемно и гладко бръснене. Най-добрият подарък за мъж е този, който включва поне един от тези атрибути. Но пък ако са в комплект, удовлетворението и самочувствието директно скачат на по-горно ниво.

Няма нищо по-лесно от това да изберем комплект с тоалетни принадлежности или ароматни аксесоари за мъж, грижовни към тялото, нежни към душата. Козметичните компании се конкурират в производството на все по-елегантни и иновативни продукти, подобряващи визията, с добавка на елегантен щрих към силуета на всеки мачо. Ако ви липсват идеи за подарък за мъж, не губете време, потърсете набор с полезни и ароматни изкушения.

Докато пиете кафето си или лежите върху шезлонга на плажа можете да поръчате страхотни комплекти на суперцена. Най-богатият избор с оригинални маркови продукти и аксесоари за козметика, парфюмерия и лична грижа е във великолепния свят на MAKEUP. Потопете се в изобилието от предложения и със сигурност ще зарадвате своята силна половинка. 

И понеже голяма част от мъжете са традиционалисти, поднесете им разкрасяващи средства от популярни марки. Така ще имат усещането, че са част от екипа на световния мъжкия свят.  Оригинален подарък за мъж  може да е аристократичният комплект Cuba Gold. Съдържа всичко необходимо за господата, за да излъчват елегантност и благородство - нещата, които всяка жена харесва.

Ако пък искате да направите жест на романтична натура, склонна към флирт, търсеща силни усещания, Old Spice Restart & Captain е най-добрият попътен вятър за мъже с приключенски дух, жадни да стигнат по-далеч. Комплектът Gillette с гел дезодорант и гел за бръснене ще увеличи силата на гравитацията на всеки красавец, за да привлича в прегръдките си дори най-претенциозните и взискателни към мъжката компания дами.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg