Видеоигрите стават все по-интересни с повишаването на ранга. Повишаването на ранга в Rocket Legend 2022 изобщо не е шега. Понякога получаването на желания ранг ви отнема дни, седмици, месеци или дори години. За да повишите ранга, ще трябва да трупате точки опит. Но постоянството е едно от най-великите неща за изкачване на ранга.

Освен това рангът ви ще расте по-бързо, ако печелите най-много мачове и сте по-постоянни. Повишаването на ранга ви зависи от индивидуалните умения, желанието за успех, екипната координация и приятелското отношение.

Така че, ако искате да издигнете в ранга си в Rocket League. Трябва да следвате следните съвети и трикове:

1. Практиката прави нещата перфектни

Практиката е ключът към успеха. Тя е основната съставка за повишаване на ранга в Rocket League. Дриблирането, подаването, защитата и отбелязването на гол са основните неща в играта. Ето защо Psyonix (разработчикът на играта) създаде режимите Practice (Практика), Free-to-Play (Свободна игра) и Casual (Случайна игра), за да създаде среда, която не включва много рискове. Играйте повече мачове, за да печелите точки за опит.

2. Не съвпадат напълно

Докато играете, получавате точки опит, а в края на мача - бонус. Не е рядкост съотборниците ви да ви напуснат в Rocket League. Повечето играчи не знаят, че Rocket League възнаграждава тези, които издържат до края на мача, и им дава точки опит (необходими за висок ранг). Така че, избягвайте напускането на играта.

istock
istock

3. Седмични предизвикателства

Предизвикателствата са важен източник за натрупване на важни точки опит за повишаване на ранга. Седмичните предизвикателства дават от 10 000 до 15 000 точки опит след завършването им. Състезавайте се в сезонните предизвикателства и печелете много точки опит.

4. Съгласувайте с приятелите си

Rocket League е отборна игра. Всеки отбор се състои от трима играчи. За да вкарвате голове и да печелите мачове, е важно да имате правилна координация в отбора. Играчите могат да използват функциите за чат и глас, за да общуват с други играчи за равнината на играта.

5. Бъдете добър екипен играч

Не е важно да вкарате всички голове. Ако не сте добри в отбелязването на голове, не се притеснявайте за това; можете да останете в защита, да помагате на съотборника си и да подавате топката по всякакъв начин. В края на всеки мач ще печелите точки опит в зависимост от няколко фактора. Да бъдете добър член на отбора е най-добрият начин да спечелите допълнителни точки. Това означава, че отношението ви също има значение в Rocket League.

6. Случайни мачове

В Rocket League ще получавате точки за опит и в случайни мачове. Въпреки че е обичайно играчите да пропускат мачове без ранг. Затова Psyonix (разработчикът на играта) възнаграждава участниците в случайни мачове.

7. Седмичен бонус

Седмичният бонус за печалба ви дава допълнителни 2500 точки опит за печалба. Играчите могат да получат само 21 награди на седмица.

Заключение

Ето защо трупането на точки опит е важно за класирането в Rocket League 2022. Можете да повишите нивото си с множество режими и седмични състезания. Така че всички горепосочени съвети и трикове ще ви помогнат да повишите ранга си.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg