Тенденциите при дамските часовници в момента варират от семпъл минимализъм и вдъхновени от ретро часовници до големи циферблати, часовници със скъпоценни камъни, както и такива, които са едновременно спортни и носят шикозна елегантност.

Независимо дали просто сте любопитни какво са трендовете в света на дамските часовници от висок клас или търсите стилен ежедневен часовник, който ще издигне дори най-семплия силует на висота, в тази статия ще откриете разнообразия от модели за всеки стил и вкус.

Кои са най-модерните цветове на дамски часовници за 2023 г.?
 

Синьо, тъмнозелено, бордо и ярките нюанси от дъгата са най-добрите цветови тенденции за дамски часовници през 2023 г. Може часовникът да е в един основен цвят или да има намек за някой от тази цветове на циферблата, безела или короната.

Тази година на мода са и дамските часовници с дръзка и ярка кожена или силиконова каишка. Стоманените часовници  в сребрист, златист и нюанси на тъмно и светло розово злато също продължават да бъдат хит и през 2023 год. Тези стилове часовници съчетават два класически тона - могат да бъдат сребро и злато, черно и злато или бяло и злато. Ето кои са марките, на които да обърнете внимание: ESPRIT, DeeZee, Mickael Kors, Versus Versace, класическите модели на Casio и др.


За завършек на тази класация няма как да не споменем белите дамски часовници. Независимо дали са от бяла керамика или бял силикон, очертава се да бъдат  гореща тенденция това лято. Ако искате да се откроите със стил, разгледайте белите дамски часовници със силиконова каишка на марката ICE-WATCH. Можете да ги носите, както за ежедневието, така и за спортни активности. Тези дамски часовници са водоустойчиви, което ги прави идеален завършек на тоалетите, с които ще се разхождате покрай морската шир следващия топъл сезон.

С какви други стилни аксесоари да съчетаем часовника си?

Преди да дадем отговор на този така важен моден въпрос нека обърнем внимание и на актуалните стилове при дамските часовници.

Семплият минимализъм е тенденция номер едно за часовници за дамите през 2023 г. Минималистичните дамски часовници може да изглеждат обикновени или скромни, но придават една елегантност на китката. Поставете един на ръката си и сами ще забележите как вашият личен стил придобива съвсем ново ниво на изтънченост. Ето защо не е изненада, че толкова много марки се фокусират върху минималистичните дамски часовници. Някои от най-популярните марки са: Furla, DKNY, Calvin Klein и др.

Друг стил, който продължава да бъде на мода и в момента, са дамските часовници с голям циферблат. Все повече дами предпочитат да имат на китката си забележителен голям шикозен часовник, който да бъде естетически издържан. Разбира се подобни дамски часовници се срещат и в спортно-елегантен стил. Ще изглеждате невероятно, ако умело ги съчетаете с дамско портмоне, особено ако са в една цветова гама. Със сигурност ще изглеждате зашеметяващо и ще приковете всички погледи към себе си.

Една от най-добрите брандове за дамски часовници с голям циферблат, на която да обърнете внимание, е Michael Kors. А най-хубавото е, че часовниците на тази марка изглеждат луксозни и едновременно с това са на достъпни цени.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg