Притеснявате се как ще се справите с всички разходи, които ви предстоят през есента?

Иска ви се да имате достатъчно средства, за да се подготвите за зимата, да освежите дома си, да ремонтирате колата и да изкарате наближаващите септемврийски празници на някое любимо място в страната или Европа?

Нуждаете се от глътка свеж въздух и малко пари, за които да не давате отчет на никой и които да можете да използвате както ви допада?

Ако търсите начин да се сдобиете със сума до 3000 лв. при изходни условия, то можете да се възползвате от промоционалната кампания на кредитна компания Мини Заем!

Каква промо кампания?

MiniZaem.bg за поредна година стартира своята промоционална кампания за предоставяне на бързи кредити онлайн с големи отстъпки от разходите.

Промо кампанията е за период от 23.09 до 22.10.2019 г. и ако кандидатствате за онлайн кредит до заплата или на вноски в този период, кредитният продукт ще ви бъде отпуснат с 15% намаление на разходите.

За нови кредитополучатели, които са одобрени за първи кредит до заплата до 700 лв. ще получат 50% отстъпка.

За кой е предназначена промоционалната кампания?

MiniZaem.bg

Своите кредити с 15% намаление могат да вземат всички клиенти на MiniZaem.bg, без значение дали са редовни или нови клиенти. За да поискате своя заем с отстъпка просто трябва да заявите желанието си рамките на промоционалната кампания (23.09 - 22.10.2019г.).

Каква е вашата полза от това да вземете кредит по време на промо кампанията на Мини Заем?

Тъй като кампанията се провежда в началото на есента, ще имате свободни средства, с които да разполагате както ви харесва.

Освен, че можете да получите сумата, от която имате нужда ще спестите цели 15% от разходите по погасяването, а това никак не е за изпускане.

Няма да ви се налага да избирате дали да отидете някъде за септемврийските празници, да направите ремонта или да се подготвите за зимата, просто защото ще можете да свършите всичко, което сте планували.