Знаете ли, че почти 80% от домакинствата изпитват финансови затруднения след края на лятото? Есента е времето, в което летните почивки вече приключват и се налага да се подготвим за дългата и тежка зима. Децата трябва да се подготвят за училище, колата трябва да мине на преглед, оставения за след лятото ремонт трябва да приключи.. А заплатата е само една и до никъде не стига.

Тогава как да намерим решение на финансовите си проблеми и поне малко да си отдъхнем?

Можем просто да се възползваме от есенната кампания с отстъпки от 30% за бързи кредити на MiniZaem!

Eсенна кампания ли?

Да, Мини Заем стартира кампания, която започва на 24.09 и приключва на 07.10. 2017 година и докато тече всеки, който има желание, може да кандидатства за бързи кредити и да се възползва от 30% по-ниските лихви.

Предложението на Мини Заем е изключително изгодно, тъй като можем не само да си осигурим необходимите ни допълнителни средства, но и ако кандидатстваме в рамките на кампанията (24.09 - 07.10) ще ни се начислят 30% по - ниски лихви.

Да, това е страхотно, но досега не сме кандидатствали за кредит от Мини Заем. Дали отстъпката ще важи и за нас като нови клиенти?

Спокойно!

От есенните отстъпки от 30% за онлайн кредити могат да се възползват всички клиенти на кредитната компания - и нови, и редовни.

Как да кандидатстваме за бързи кредити с отстъпка?

Достатъчно е да заявим желанието си за кредити до заплата, в рамките на есенната кампания (24.09 - 07.10) и кредита ни ще ни бъде отпуснат по най-бързия начин и с отстъпка от 30%.

Ние ще се възползваме, а вие?

Нашият съвет е, имате ли нужда от малко допълнителни пари, не се колебайте, а вземете своите бързи кредити с отстъпка от Мини Заем… Изгодно ще ви е!