Един от водещите маркетинг експерти - Марто Попов с първи самостоятелен семинар “Как да продаваш себе си - влез в играта на дигиталната ера”.

“С интернет е по-лесно от всякога!“

Марто Попов е един от пионерите в онлайн рекламата в България с 15 години опит в сферата, като 10 от тях е управител на дигитална агенция Interactive-share. Опит и знания, градени с години, готови да бъдат предадени и разказани в един цял ден с Марто Попов - 2-ри ноември, Интер Експо център.

Дигиталният експерт ще разкрие своите знания и тактики в три основни направления, важни и съществени за всеки предприемач, продавач, собственик на бизнес или човек, който иска да бъде по-добра версия на себе си всеки ден. 

“Ние сме продавачи. Всеки ден. Продаваме своите мисли, идеи, продукти, услуги...” 

В трите модула на еднодневното събитие Марто Попов ще разкаже за:

Продажби

Как да продаваме себе си. По-добре. Как ефективно да откриваме правилните хора и бизнеси, с които да работим и как умело да водим комуникация с тях. 

Марто Попов

Маркетинг в дигиталната ера

Как да привлечеш истински последователи дори към личния си бранд. Как да се възползваш от социалните мрежи, вместо да скролваш безцелно и просто да ги използваш. Как да създадеш работеща Pillar content стратегия и да си активен във всички канали - Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube.

Личностно развитие

Да балансираш между темпото в офиса и спокойствието вкъщи е същинско предизвикателство. Марто е готов да ракаже как постига баланса между тези две състояния. Можеш да разбереш как да си истински лидер и добър съпруг и баща и защо трябва да се научиш не само как да се фокусираш в работата, но и да си почиваш.

Резервирай сега с промо код за 20% отстъпка от цената на билета. 

Използвай код PROMO20

Виж повече за семинара и вземи своя билет на https://martopopov.bg/