ПРОФИ КРЕДИТ България предлага изгодни потребителски кредити по случай първия учебен ден - 15 септември. 

От 8 до 30 септември, клиентите на компанията могат да кандидатстват за заеми от 100 до 5000 лева със срок на изплащане от 3 до 24 месеца. Компанията предлага бърза и ясно процедура с прозрачни условия, минимум документи и без скрити такси и комисиони.

„Всички родители искат да превърнат първия учебен ден във вълнуващо преживяване и празник за своите деца. Освен с приятни емоции обаче това събитие е свързано и с немалко разходи – за нови дрешки и обувки, тетрадки, учебници, букет за учителката. В повечето случаи говорим за суми от порядъка на 300-500 лв., които е по-лесно да се платят разсрочено, отколкото наведнъж. За да отговорим на тези нужди, ние даваме на своите клиенти възможност да вземат заем при изгодни условия и максимално бърза и олекотена процедура,” коментира Здравко Райчев, изпълнителен директор на компанията.

Всеки клиент,който кандидатства за кредит в промоционалния период, участва в томбола с награди и може да спечели един таблет Samsung Galaxy Tab4 7 T230, два смарт телефона Sony Xperia E Champ Dual Slim, 10 раници с ученически пособия и 50 ваучера на стойност 20 лева, които могат да се използват в над 8000 търговски обекта в цялата страна. 

Наградите ще се изтеглят в присъствието на нотариус в първата седмица на месец октомври.

Повече информация за пакета от допълнителни услуги и общите условия на ПРОФИ КРЕДИТ България може да бъде получена на националния телефон на ПРОФИ КРЕДИТ БЪЛГАРИЯ 0700 17011 (на цената на един градски разговор от цялата страна), в сайта www.proficredit.bg или в офисите на компанията. 

При желание, клиентите могат да поискат безплатна консултация с мобилен кредитен консултант в удобно за тях време и място.