Основен приоритет в развитието на Credissimo винаги е била грижата за клиентите. От компанията за бързи кредити ежедневно се стремят да осигуряват висококачествено обслужване във всяко отношение, с което постоянно да обогатяват потребителското изживяване.

Вече 14 години все по-голям брой клиенти редовно се доверяват на професионализма и експертизата на лидера в онлайн кредитирането в България. В знак на признателност, Credissimo създава Лоялна програма за своите клиенти.

Взимаш - връщаш, винаги печелиш! Това е мотото на програмата, която дава възможност на всеки коректен клиент да печели от своя заем. Няма значение дали току що си усвоил сумата, върнал си вноска навреме или си погасил своя кредит. Credissimo ти подарява точки за лоялност, които можеш да използваш като отстъпка при заявяване на следващ заем. 

Как можеш да станеш част от Лоялната програма? Изключително лесно - само с няколко клика!

Ако досега не си бил клиент на Credissimo, първата и най-важна стъпка е да заявиш своя заем на credissimo.bg. След това всичко се случва напълно автоматично! Още с усвояването на заема ще получиш своите първи точки за лоялност. 

Ако си настоящ клиент, можеш да активираш Лоялната програма през потребителския си профил в меню „Лоялна програма“. Броят точки, който ще получиш, зависи от сумата и вида на заема - както при неговото усвояване, така и при погасяване на кредита. 

Credissimo оценява, когато си отговорен и лоялен и погасяваш навреме своите вноски. Затова винаги, когато това се случи, печелиш още точки от Лоялната им програма!

А как може да се възползваш от събраните точки? По всяко време можеш да провериш натрупаните до момента точки в твоя клиентски профил. Когато искаш да използваш събраните точки, можеш да го направиш при заявяване на следващия ти кредит, като можеш да избереш дали искаш да приложиш всички налични точки или само част от тях. След това оскъпяването по кредита автоматично ще намалее със съответната стойност на точките.

Включи се още днес и започни да печелиш на credissimo.bg!

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg