Над 300 000 клиенти на БНП Париба Лични Финанси, България ще се възползват от програмата за лоялност Credit Pass. Тя е разработена за хора, които са ползвали продуктите на компанията повече от веднъж.

Специалните предимства, които Credit Pass им предоставя са бърз и удобен процес на одобрение с минимум документи и предварително одобрен кредитен лимит от до 3 000 лв. Освен това, участниците в програмата имат възможност бързо и сигурно да пазаруват онлайн стоки на изплащане. Лимитът може да бъде използван като стоков кредит за покупка на стоки на изплащане (JetCredit) или като паричен кредит (Credit Classic).

Всеки от избраните лоялни клиенти ще бъде поканен да се включи в програмата като получи по пощата персонализирана Credit Pass карта, за която не трябва да плаща каквито и да било активационни или годишни такси. Credit Pass е възобновяем кредитен лимит, който е съобразен с нуждите на клиента и е много удобен за ползване. Като лоялни клиенти на компанията, участниците в програмата са преминали предварително одобрение от страна на БНП Париба Лични Финанси, България.

Кредитният лимит се определя индивидуално за всеки клиент и може да се използва многократно. Клиентът сам решава дали да ползва одобрената сумата наведнъж или на части според собствените си потребности и проекти. Всяка вноска позволява възстановената сума да се използва отново. Лихва се начислява само върху усвоената част от парите.

Във връзка със старта на услугата Credit Pass, изпълнителният директор на БНП Париба Лични Финанси, България Луик Льо Пишу заяви: „Нашата компания се стреми да предоставя на клиентите удобни, иновативни и умело разработени финансови продукти. Затова и стартирахме Credit Pass, което е съвсем нова услуга за българския пазар и още една стъпка в затвърждаването на добрите отношения с нашите клиенти. От друга страна, с тази услуга ние ще подпомогнем и бизнеса на партньорите ни като предоставяме на техните клиенти още една възможност за пазаруване при изгодни и прозрачни условия. Така стимулираме потреблението в страната и подпомагаме възстановяването на икономиката.”

Като всички финансови продукти на БНП Париба Лични Финанси, България Credit Pass е с минимален финансов риск. Това означава, че отпусканите кредити са с фиксирани лихви и размер на вноските през целия период на изплащане. Освен това се се предлагат и различни застраховки, което дава сигурност на клиентите, че ще могат да обслужват заемите си.

Одобреният кредитен лимит може да се използва за покупка на стоки в партньорската мрежа на БНП Париба Лични Финанси, България от над 3 000 магазина. Притежателят на карта Credit Pass може да пазарува и в електронните магазини, собственост на партньори на компанията като така се стимулира развитието на електронната търговия у нас. Кредитният лимит може да бъде прехвърлен и към банкова сметка на клиента и така той ще разполага с пари в брой.

Credit Pass е кредит в 3 лесни стъпки от кандидатстването до покупката на стоки или трансфера на средства. Преди одобрението на заема, всички молби се разглеждат и окончателното решение се взема според политиката за кредитиране на компанията.

Кредит за покупка на на стока

Ако клиентът желае да използва Credit Pass за покупка на стоки на изплащане (използвайки най-популярния продукт на БНП Париба Лични Финанси, България JetCredit), е необходимо да представи картата си в магазина и да посочи избраните стоки. Следващата стъпка е да избере период на изплащане и да подпише договор. Накрая получава избраните стоки след като много бързо преминава процедурата за одобрение на компанията.

Процедурата за пазаруване през интернет е подобна като основната разлика е, че клиентът не трябва да напуска дома или офиса си. Необходимо е единствено да подбере стоки от електронния каталог на търговеца, да избере опцията „Купи на изплащане” и да приеме условията по договора. Системата автоматично ще го разпознае като притежател на Credit Pass.

Паричен кредит

Предвидени са 3 различни опции ако клиентът предпочита да използва кредитния лимит като паричен заем Credit Classic. Първата е посещение в някой от 37-те офиса на БНП Париба Лични Финанси, България. Единствено е необходимо клиентът да представи своята Credit Pass карта и да подпише договор. След това средствата се превеждат в банковата му сметка.

Втората опция е кандидатстване по телефона. Необходимо е обаждане на номера за обслужване на клиенти на БНП Париба Лични Финаси, България 0700 11 810, с което клиентът да съобщи каква сума би желал да използва и че приема условията по договора. След това ще получи копие на договора по пощата, а желаната сума ще бъде преведена в банковата му сметка до 24 часа. Услугата е достъпна 5 дни в седмицата.

Третият вариант е за кандидатстване онлайн през сайта http://www.bnpparibas-pf.com/. След като клиентът попълни формуляра на страницата, с него се свързва кредитен консултант. След това клиентът получава копие на договора и парите се превеждат по сметка. Услугата е достъпна 24 часа, 7 дни в седмицата.