Националният превозвач „България Еър“ няма отменени полети по вътрешните си линии и линиите до Европа, съобщиха от компанията.

Към 26 юни авиокомпанията е възстановила полетите си  и лети редовно по всичките си директни маршрути, с изключение на Русия и Израел, където са въведени рестрикции от местните власти.

С три честоти на ден националният превозвач изпълнява полетите  си между София и Варна, а от 29 юни по веднъж на ден ще се изпълняват и полетите между София и Бургас.

Няма отменени полети и по линиите до Италия, Испания, Чехия, Австрия и останалите европейски линии, до които „България Еър“ оперира.

Повече информация може да откриете и в уебсайта на летище „София“, където се публикува актуална информация до 3 дни преди предстоящите полети.

Полетите на националния превозвач се изпълняват при засилени хигиенни и организационни мерки. Самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират преди и след всеки полет.

iStock
iStock


Отмениха десетки полети от и до България, вижте кои

Предпазните маски за задължителни по време на полет  както за екипажа, така и за пътниците. Всички самолети на „България Еър“ за оборудвани с въздушни HEPA филтри.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg